NOCNI ZIVOT JAGODINA
 NOCNI ZIVOT JAGODINA

 

Cenovnik usluga

 

 

SVETSKI DAN MUZIKE - JAGODINA

21.06.11

I u Jagodini obeležen SVETSKI DAN MUZIKE

Prošlog utorka, na platou kod Robne kuće “Beograd”, u Jagodini, pred više stotina posetilaca i u Jagodini je obeležen Svetski dan muzike, što se tiče u još 110 zemalja sveta, u organizaciji Omladinskog kreativnog centra, Udruženja profesionalnih disk – džokeja Srbije i “JA Kartel benda”.


U programu su učestvovali “JA Kartel bend”, Bogdan marković (frula), Milan Đorić (harmonika), plesna grupa Omladinskog kreativnog centra i disk džokeji: Tomislav Jović Tommy, Vladimir Milošević Wlada i Boban Brajković Speedy.


- Po našim saznanjima, Jagodina je jedan od tri grada, u Srbiji, koji su obeležili Svetski dan muzike, jer su pored našeg grada to učinili samo još Niš i Beograd. Mi smo prvi u svetu startovali sa programom, tačno u 17 sati i 20 minuta i program je trajao sve do 21h. Mislim da je bilo zanimljivo i da su naši sugrađani zadovoljni, a prilika je da istaknemo da su nas oko organizovanja ove manifestacije pomogli preduzeće “Neimar” iz Končareva, “Jagodinska pivara” iz Jagodine, internet portal “Autentik” i vaša medijska kuća, koja nam uvek izlazi u susret, - ističe Tomislav Jović Ćoma, poznati jagodinski disk džokej i jedan od organizatora ove zanimljive manifestacije.

 NOCNI ZIVOT JAGODINA


Optimizovano za Mozilla Firefox   |   Sva prava zadržana Agencija "Autentik"   E-mail
. . . . . . .